Gat in de markt

Een goed idee vinden is makkelijker dan je denkt

Het is belangrijk om bij het vinden van een goed idee als uitgangspunt je toekomstige klant te hebben en niet jezelf. Vaak gaat het mis omdat we denken dat iets werkt of omdat we iets doen wat wij leuk vinden. Maar aan het eind van de rit is het je klant die je moet overtuigen en die jou moet betalen.

Je neemt dus de klant als uitgangspunt voor je bedrijf. De makkelijkste manier hiervoor is om voor jezelf een niche te definiƫren. Welke groep mensen of bedrijven heeft dezelfde huidige situatie en dezelfde gewenste situatie. Het enige wat jouw dienst of product hoeft te doen is deze niche te helpen van hun huidige situatie naar hun gewenste situatie te komen. Hoe beter, makkelijker en sneller jouw oplossing werkt des te succesvoller zal je bedrijf worden.

Deze eerste stap, bepalen welk product of dienst je gaat leveren, bepaalt voor 80% het succes van je nieuwe bedrijf, denk hier dus goed over na. Aan de andere kant moet je ook weer niet te bang zijn om te beginnen want bijsturen kan alleen als je in beweging komt.

Bekijk ook mijn video hieronder waarin ik hier nog wat verder op in ga.

Zo eenvoudig is het dus! Waar wacht je nog op, aan de slag!

Heb je toch nog wat extra hulp nodig bij het vinden van een goed idee dan help ik je graag.

In dat geval ontvang je een aantal opdrachten/vragen die je kunt invullen. Het resultaat hiervan geeft je een duidelijk inzicht waar voor jou de kansen liggen.

Voor deze hulp reken ik geen kosten. Om de opdrachten goed uit te voeren zul je zelf wel tijd moeten investeren. Houd er rekening mee dat je ongeveer 20 uur nodig hebt om de opdrachten goed uit te voeren.

Ben je bereid deze tijd te investeren om de basis neer te zetten voor jouw bedrijf? Laat dan even je naam en email achter en korte introductie wie je bent en waarom je graag wat extra hulp zou willen.